Vali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, İlimizde son yıllarda giderek artan örtü altı yetiştiriciliği (seracılık) ile ilgili çiftçi ve üreticilerin sahada yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik toplantı yapıldı.

Vali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, İlimizde son yıllarda giderek artan örtü altı yetiştiriciliği (seracılık) ile ilgili çiftçi ve üreticilerin sahada yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik toplantı yapıldı.

VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA SERACILIK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı değerlendirmede; amaçlarının önemli bir gelir kapısı ve bunun yanında istihdam alanı oluşturan seracılığın İlimizde sağlıklı bir şekilde artarak devamını sağlamak, bu alanda yatırım yapacak çiftçimizin, üreticimizin önünü açmak olduğunu belirtti.

Sera üreticilerimiz tarafından bizlere iletilen sorunlara çözüm üretmek amacıyla bugün bir araya geldiklerini belirten Vali Arslantaş, özellikle son yıllarda ilgili Bakanlıklarımız ve kurumlarımızca sağlanan hibe destek ve krediler ile kurulan yeni modern seralarla birlikte, İlimiz seracılıkta Ülke genelinde 4'üncü, yayla seracılığında 1'inci konuma geldiğini belirterek, bu durumu daha iyi noktaları taşımak istediklerini vurguladı.

Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, ilgili kurum müdürleri ve oda başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantının devamında hazuruna tek tek söz veren Vali Arslantaş, sahada uygulanan mevzuatlarla ilgili kurum yöneticilerinin görüş ve önerilerini dinledi. Mevzuattan kaynaklanan bazı sorunlarının giderilmesine yönelik ilgili Bakanlık ve kurumlara görüş yazıldığını belirten Vali Arslantaş, kurum müdürlerine talimatlarını aktarmasının ardından toplantı sona erdi.

Vali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldıVali Arslantaş başkanlığında Burdur'da seracılık sorunları masaya yatırıldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan su bulacağım diye uğraşıyor
Burdur

Başkan su bulacağım diye uğraşıyor

Burdur'da su krizi! Su kaynakları tehdit altında. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, su hırsızlığı ile mücadeleye çağrıda bulundu ve halka "Su hırsızlığı yapanı ihbar edin" dedi.

Burdur Gölhisar Haber - Vali Türker Öksüz bakın nerelerde incelemede bulundu?
Gölhisar

Burdur Gölhisar Haber - Vali Türker Öksüz bakın nerelerde incelemede bulundu?

Burdur Valisi Türker Öksüz, Gölhisar'da Orallar Gruba ait tıbbi ve aromatik bitki işleme tesisi, Medusa ve Emtar seraları ile Kayalar Group'un ithal hayvancılık çiftliğini ziyaret etti.

Burdur'a yeni vali atandı! Burdur Valilisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir?
Burdur

Burdur'a yeni vali atandı! Burdur Valilisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir?

2024 yılı vali atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Burdur Valisi Türker Öksüz yerine atanan Tülay Baydar Bilgihan’ın kariyeri ve başarıları hakkında detaylar burada.

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı
Burdur

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı

Burdur İl Özel İdaresi tarafından 2024 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen ve planlanan projeler, Vali Dr. Türker Öksüz başkanlığında gerçekleşen toplantıda masaya yatırıldı.

Burdur'da Teröre geçit yok!
Burdur

Burdur'da Teröre geçit yok!

Burdur Haber! Burdur'da jandarma ekipleri tarafından 1 terör propagandası yapan site erişime engellendi. #Burdur #TerörleMÜcadele

Burdur Haber - Burdur Valisi Öksüz'den, kamu bankalarını ziyaret
Burdur

Burdur Haber - Burdur Valisi Öksüz'den, kamu bankalarını ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Burdur Şubelerini ziyaret ederek şube müdürleriyle bir araya geldi.