51 ilde arsalar satışa çıkıyor! “Proje yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde 865 arsayı %25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkarıyor.

51 ilde arsalar satışa çıkıyor! “Proje yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsayı satışa çıkarıyor.

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. 9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10:30’da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

İstanbul, Ankara, Samsun, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa’da talepler yoğun

Özellikle ev yapmak isteyen ve iş yerine uygun arsa arayan vatandaşlar; İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı.

Online katılım sağlanabilecek açık artırmalar 9-10-11 Temmuz günleri saat 10.30'da yapılacak. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacak açık artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

“Proje yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Halit Çelen, “Kampanyanın yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bende Ankara’da yaşıyorum. Etimesgut’ta ya da Gölbaşı'nda arsam olsa bahçeli bir evimin olmasını isterdim. O yüzden ben de bu kampanyadan yararlanmak istiyorum” dedi.

“Şanlıurfa’ya yatırım yapmak istiyorum”

İstanbul’da tekstil işi ile uğraştığını ifade eden Gökhan Kara, “Memleket hasreti var içimizde. Doğduğumuz topraklara yatırım yapma isteğimiz var. Çok güzel bir kampanya çıktı karşımıza. Proje çok güzel olduğu için kendi iş yerimizi Şanlıurfa’ya taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bende bu projeden yararlanmak istiyorum”

Malatya’dan arsa almak istediğini belirten Ayten Tüylüoğlu, “Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın bu projesini çok değerli buluyorum. Malatya’da ev yapımına hazır arsaların 596 bin TL’ye satışa çıktığını öğrendim. Bende bu projeden yararlanmak istiyorum. Alacak vatandaşlara tavsiye ediyorum. Çok avantajlı ödemeler var” diye konuştu.

“Yatırım amaçlı arsa almak istiyorum”

Projeyi Kentsel Dönüşüm Başkanlığı sitesinden duyduğunu açıklayan Akgül Acar, “İstanbul’da yatırım amaçlı arsa almak istiyorum. Yüzde 25’i peşin 24 ay vade ile çok hesaplı ve karlı bir yatırım olacağını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Haber - Arsalar sahiplerine ne zaman teslim edilecek
Burdur

Burdur Haber - Arsalar sahiplerine ne zaman teslim edilecek

Burdur'da TOKİ arsa teslimlerindeki gecikme endişe yaratıyor. Arsalar ne zaman teslim edilecek? Fiyatlarda artış olacak mı? Taceddin Akbaş'ın 'TOKİ'nin Burdur'daki arsalarından Na'ber?' adlı köşe yazısı

Sanayi Arsalarının İhalesi Yapılacak
Karamanlı

Sanayi Arsalarının İhalesi Yapılacak

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, belediye tarafından sanayi arsalarının ihalesi yapılacak. İhaleler, 2023 yılı fiyatları üzerinden yapılacak ve arsa alımlarında peşinat + 7 taksit ödeme imkanı sunulacak.

SARILAR Ailesi'nden Bucak Taziye Evi için bağış
Bucak

SARILAR Ailesi'nden Bucak Taziye Evi için bağış

Hüseyin Sarı ve eşi Ayfer Sarı, Bucak ilçesine bir Taziye Evi yapılması için Bucak Belediyesine arsa bağışladı.

Arsal Sarı'dan Hülya Gümüş'e destek
Bucak

Arsal Sarı'dan Hülya Gümüş'e destek

Bucak Belediyesi'nin eski başkanlarından Arsal Sarı, CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'e destek olacağını ifade etti.

Burdur'da 'İlk evim arsa' projesinde kura çekimi ne zaman?
Burdur

Burdur'da 'İlk evim arsa' projesinde kura çekimi ne zaman?

“İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yer alan 1 milyon konut arsası kura çekimlerinin 1 Şubat 2023 Çarşamba günü başlıyor. Burdur'da kura çekimi ise 2 Şubat günü yapılacak.

Tefenni Belediyesi'nden arsa ihalesi İşte ada, parsel ve ihale bilgileri
Tefenni

Tefenni Belediyesi'nden arsa ihalesi İşte ada, parsel ve ihale bilgileri

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından açık artırma usulü ile arsa satılıyor. İşte arsaların arsa, parsel ve ihale bilgileri...