Burdur Haber - Burdur'da Eski Devlet Hastanesi Yeniden Hizmete Kazandırılıyor!

Burdur'da bulunan ve uzun süredir atıl durumda olan eski devlet hastanesinin yeniden hizmete kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile görüşerek hastanenin yeniden açılması için gerekli adımları attı.

Burdur'da Eski Devlet Hastanesi Yeniden Hizmete Kazandırılıyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Burdur'un eski devlet hastanesinin yeniden hizmete kazandırılması için Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile görüştüğünü açıkladı.

Görüşmede, Burdur'un sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için neler yapılabileceği ele alındı.

Milletvekili Korkmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Eski Devlet Hastanemizin yeniden hizmete kazandırılması için Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile görüştük.

Mehmet Şimşek Başkanımız ile birlikte Yeni Burdur Vizyonu çerçevesinde, şehrimizin sağlık altyapısını güçlendirerek sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.

Eski Devlet Hastanemizin yeniden hizmete girmesi ile birlikte Burdur'da sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.

Hastanemizin hangi alanda hizmet vereceği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede bu konuda da net bir açıklama yapacağız."

eski devlet hastanesihizmetAdem KorkmazAK partiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.