Hacılar Kazılarında önemli bulgulara ulaşıldı

Hacılar Kazı Başkanı Gülsüm Umurtak, bu yılki kazı çalışmalarında MÖ 3000'li yıllara ait kalıntılara ulaştıklarını söyledi. Bu kalıntılar, bölgenin tarihini daha iyi anlamamıza yardımcı olacak.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Hacılar Kazı Başkanı Umurtak'a Teşekkür

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hacılar Kazı Başkanı Gülsüm Umurtak'ın nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ercengiz, yaptığı açıklamada, "Hacılar Kazı Başkanı Gülsüm Umurtak Hocama nazik ziyareti için teşekkür ederim. Bu yıl da kazı çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını ve yine kazı çalışmalarının heyecan verici olduğunu ifade ettiler. M.Ö. 3000'li yıllara ait kalıntılara ulaşmış olmaları bölgemiz açısından çok değerli. Kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Umurtak, ziyarette, bu yılki kazı çalışmalarının son aşamasında olduklarını ve önemli bulgulara ulaştıklarını söyledi. Umurtak, "M.Ö. 3000'li yıllara ait kalıntılara ulaştık. Bu kalıntılar, bölgenin tarihini daha iyi anlamamıza yardımcı olacak" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Hacılar Kazılarının Burdur için çok önemli olduğunu belirterek, Umurtak ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Burdur Hacılar Köyükazı çalışmalarıAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.