Başkan Meçikoğlu kahvaltıda buluştu

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı.

Başkan Meçikoğlu kahvaltıda buluştu

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı ile birlikte Bucak Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Meçikoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada şehitlere rahmet diledi ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında Bucak Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kahvaltı Etkinliğine katıldı.

Eğitim kurumundaki öğretmen ve öğrencilerle samimi bir ortamda buluşan Başkan Meçikoğlu, etkinlik kapsamında okunan Yasin-i Şeriflerin, dualarla aziz şehitlerin ruhlarına bağışlandığını belirtti. Meçikoğlu, bu vesileyle şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, mekânlarının cennet olmasını temenni etti. Ayrıca, Allah'ın benzer acıları tekrar yaşatmaması dileğinde bulundu.

Kahvaltı toplantısının sonunda öğrenci ve öğretmenler, Başkan Meçikoğlu'na ilçedeki eğitim alanındaki maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Meçikoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen etkinliğin, öğrencilere ve eğitim camiasına olumlu bir atmosfer kattığına vurgu yapıldı.

Başkan Meçikoğlu kahvaltıda buluştuBaşkan Meçikoğlu kahvaltıda buluştu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu TOBB İş Dünyası istişare toplantısında
Bucak

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu TOBB İş Dünyası istişare toplantısında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen İstişare Toplantısı'nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla iş dünyasının sorunları ele alındı. Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da toplantıda Bucak iş dünyasının taleplerini aktardı.

AK Parti Antalya Milletvekili ve beraberindeki heyet Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti
Burdur

AK Parti Antalya Milletvekili ve beraberindeki heyet Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve beraberindeki heyet, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti. İlçenin sosyal ve ekonomik durumu değerlendirildi.

As Çimento yetkililerinden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret
Burdur

As Çimento yetkililerinden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

As Çimento A.Ş. Genel Müdürü Osman Gökçe ve İdari İşler Müdürü Gürkan Acar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret ederek üretim, istihdam ve ihracat üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Veda Ziyaretlerinde
Bucak

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Veda Ziyaretlerinde

Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'ten Bucak TSO'ya veda ziyareti Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Yalova'ya atanmasının ardından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

İSO 500 listesinde Yer Alan As Ado Hazır Beton 'u  Başkan Meçikoğlundan tebrik etti
Bucak

İSO 500 listesinde Yer Alan As Ado Hazır Beton 'u Başkan Meçikoğlundan tebrik etti

Bucak TSO Üyesi As Ado Hazır Beton, İSO 500 listesinde! Başkan Meçikoğlundan tebrik Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, As Ado Hazır Beton Sanayi'nin İSO 500 listesine girmesini tebrik etti. Üretim, istihdam ve ihracattaki katkıları için teşekkürler.

Burdur Bucak OSB'de Yeşil Dönüşüm Konuşuldu
Bucak

Burdur Bucak OSB'de Yeşil Dönüşüm Konuşuldu

Bucak OSB'de sanayinin yeşil dönüşümü toplantısı Burdur İli Bucak OSB'de, Sanayi İl Müdürlüğü ve KOSGEB iş birliğiyle sanayinin yeşil dönüşümü üzerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar için tıklayın.