BUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, il protokolü ve siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etti.

BUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu bir dizi ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde güncel konular hakkında karşılıklı değerlendirmeler de yapıldı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin programının ilk bölümünde Burdur Garnizon Komutanlığı ve 58. Alay Komutanlığı ziyaret edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ'yi ziyaretle devam eden programda mesleki eğitim- öğretimin önemi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu alandaki destekleri görüşüldü. Başkan Yusuf KEYİK ve heyeti İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ'ye müdürlüğü görevinde başarı dilediklerini ilettiler.

Ziyaretin dördüncü bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kadir KOÇ ile görüşüldü. BUTSO Yönetimi CHP Burdur İl Başkanı Kadir KOÇ ve il yönetimine başarı temennisinde bulundu.

CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI'ya ziyaretle devam eden BUTSO Yönetimi, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI ve ekibine de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp ADIGÜZEL ile görüşen BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyet İl Müdürü ADIGÜZEL'e Burdur'daki görevinde başarı dilediler. Yapılan görüşmede ilin tarım ve orman özelliklerinin yanı sıra Burdur'daki tarım ve orman arazileri ile Sanayi Bölgelerindeki araziler ele alındı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimin programının son bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin OKTAY ve teşkilatı ziyaret edildi. MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Burdur ve Türkiye ile dünyadaki siyasi ve sosyoekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Programlarda BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberinde BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali DALDAL, Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN, Ozan KISAOĞLU VE Hurşit ÇETİN yer aldılar.

BUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştüBUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştü

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Bir Değerini Daha Kaybetti
Burdur

Burdur Bir Değerini Daha Kaybetti

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı İş Adamı Fevzi Oktay hayatını kaybetti

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat  açıkladı
Bucak

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat açıkladı

Türkiye geneli rakamlar yükseldi! Burdur'da ihracat düştü BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat hacminin geçen yıla göre %23,1 azalarak 17 milyon 607 bin 130 dolara düştüğünü açıkladı.

Yusuf KEYİK: "4 Yıllık Seçimsiz Süreci Fırsata Çevirmeliyiz"
Burdur

Yusuf KEYİK: "4 Yıllık Seçimsiz Süreci Fırsata Çevirmeliyiz"

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

Vali Öksüz, Milletvekilleri ve İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
Burdur

Vali Öksüz, Milletvekilleri ve İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

BUTSO, işbirliğini güçlendirmek için ziyaretlerde bulundu
Burdur

BUTSO, işbirliğini güçlendirmek için ziyaretlerde bulundu

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, koordinasyon ve iş birliğini güçlendirmek için bir dizi ziyarette bulundu.

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Ev Ekonomisine Katkı Sağlayan Kurslar Düzenliyor
Burdur

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Ev Ekonomisine Katkı Sağlayan Kurslar Düzenliyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çeşitli branşlarda düzenlediği kurslara devam ediyor. Kurslarda kadınlara el becerilerini geliştirme fırsatı sunuluyor.