CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerine tepki gösterdi.

CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının yaptığı konuşmalara tepki gösterdi. Milletvekili Oğuz, konuşmacıların Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerini eleştirdi.

"Dünkü CHP Kurultayında olanları gördükçe insan sormadan edemiyor." diyen Milletvekili Oğuz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce kurduğu parti ne ara bu kıvama geldi. Bakınız Genel Başkan adaylarının salondaki konuşmalarına. Terör örgütü propagandası yapan, "Aponun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'a selam gönderiyorlar.

Diğer selam gönderdikleri isimlere girmiyorum bile... Daha acısı salondaki kalabalık da bu selam göndermeleri büyük bir coşkuyla alkışlıyor. Şimdi soruyorum bugün CHP de siyaset yapan, aktif görev yapan yöneticilere ve başkanlara; Bu selam göndermeleri tasvip ediyor musunuz? Tasvip etmiyorsanız bu yapısıyla CHP de siyaset yapmaktan, görev almaktan rahatsızlık duymuyor musunuz? Salonda bu konuşmalara alkış tuttunuz mu? Bu duruma kurultayın gerçek kazananı terör sevicileri değil midir?

Lütfen bu soruların cevaplarını Burdur ve Ülke kamuoyu ile paylaşın. Zira Genel Başkan adaylarının açıklamaları sizi de bağlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur CHP Neler Oluyor .. Başkan Görevden ..
Burdur

Burdur CHP Neler Oluyor .. Başkan Görevden ..

Burdur CHP'de şok gelişme! Başkan görevden alındı mı? CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı görevden alındı mı? CHP Burdur'da yaşanan son dakika gelişmesi, siyaset gündemine bomba gibi düştü. İlyas Divarcı ile ilgili gelişmeler burada...

İnstagram Savunuculuğuna Burdur CHP de Katıldı
Burdur

İnstagram Savunuculuğuna Burdur CHP de Katıldı

CHP Burdur İl Gençlik Kolları, Instagram erişim yasağı nedeniyle BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve diğer şüpheliler hakkında "görevi kötüye kullanma" ve "haberleşmenin engellenmesi" suçlarından suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı CHP li 21 il belediye başkanlarını Burdur'da Topladı
Bucak

CHP Genel Başkanı CHP li 21 il belediye başkanlarını Burdur'da Topladı

Özgür Özel Burdur'da! 21 belediye başkanı bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da 21 belediye başkanı ile düzenlenen toplantıda tecrübe paylaşımları yapıldı ve belediyeler arası dayanışma vurgulandı. Toplantıda Burdur'un su sorunları ve Burdur Gölü'nün kuruması ele alındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Burdur'da ilginç Hediye
Burdur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Burdur'da ilginç Hediye

Sahipsiz kalan 'Mayıs' genel merkeze gidiyor! 'Sokakta kalmasına gönlüm razı olmadı' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur ziyaretinde sahipsiz kalan 'Mayıs' isimli yavru köpeği genel merkeze götürme talimatı verdi. Köpeği hediye eden Yusuf Çakar, "Sokakta kalmasına gönlüm razı olmadı" dedi.

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek
Burdur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek

Özgür Özel, Burdur'da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek Burdur, 1 Ağustos'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve 20 CHP'li belediye başkanını ağırlayacak. Tarım ve yerel yönetimler temalı toplantıda tecrübe paylaşımı yapılacak.