İzzet Akbulut, kazaların yaşandığı yolu gündeme getirdi

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur-Fethiye Karayolu'ndaki ölümlü ve yaralamalı kazaların artması ve yol yapım çalışmalarının uzaması konusunda açıklamalarda bulundu.

İzzet Akbulut, kazaların yaşandığı yolu gündeme getirdi

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut son günlerde sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği ve uzun süredir yol yapım çalışmalarının devam ettiği Burdur – Fethiye Karayolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 3 Hafta önce 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrasında soru önergesi verdiğini belirten CHP Burdur Milletvekili Akbulut henüz önergenin cevaplanmadığını dile getirdi.

Soru önergesi verip arkasını bırakmayacağını söyleyen Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ne yazık ki dün gece hacılar mevkiinde o bir türlü tamamlanamayan Burdur Fethiye yolu üzerinde bir kazada yaşanmış ve bir yurttaşımız da ne yazık ki hayata veda etmişti biz o en son yaşanan 5 yurttaşımızın vefat ettiği kazadan sonra bir soru önergesi vermiştik henüz cevaplanmadı ama sadece bunu soru önergesi verip arkasını bırakmak istemiyoruz çünkü özellikle yaz aylarında çok yoğun bir şekilde kullanılan bu yolun artık tamamlanması gerektiğini ısrarla söylüyoruz bakın biz bayram tatilinden çıktık ve muazzam derecede bir kalabalık bir yol olan Fethiye yolu ve ne yazık ki belki de birçok kazaya belki de birçok yurttaşımızın hayata veda etmesine ve birçok yurttaşımızın yaralanmasına neden oldu. Bu anlamda ulaştırma Bakanlığının artık bunun öncelikli bir program haline getirmesi gerekiyor Burdur- Fethiye yolu biran önce tamamlanması gerekiyor bu anlamda tekrar sosyal medya aracılığıyla vatandaşlarımız hemşerilerimiz aracılığıyla bu sorunumuzu dile getiriyoruz artık canlarımızı bu yolun yapılmaması yüzünden kaybetmek istemiyoruz saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut; Gençlerimizin birçoğu artık köylerde kalmak istemiyor
Burdur

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut; Gençlerimizin birçoğu artık köylerde kalmak istemiyor

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de Burdur kırsalındaki nüfus azalması ve köylere geri dönüş projesinin önemine dikkat çekti. İnşaat maliyetlerinin artması nedeniyle proje süresinin uzatılmasını talep etti.

Vekil Akbulut Burdur Gölü'nün Durumunu mecliste dile getirdi
Burdur

Vekil Akbulut Burdur Gölü'nün Durumunu mecliste dile getirdi

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada Burdur Gölü'nün kuruma tehlikesine ve Burdur'un içme suyu sorununa dikkat çekti.

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Bir Arada!
Burdur

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Bir Arada!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili Sayın İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Çavdır Belediye Başkanı Sayın Ali Okan Yücel, Yeşilova Belediye Başkanı Sayın Okan Kurd ve diğer parti yetkilileri ile bir araya gelerek yapılan tebrik ve teşekkür ziyaretlerine ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Burdur Haber - Burdur'da Sağlık Çığlığı: Tek Hastane Yetersiz, Doktor ve Cihaz Eksikliği Var
Burdur

Burdur Haber - Burdur'da Sağlık Çığlığı: Tek Hastane Yetersiz, Doktor ve Cihaz Eksikliği Var

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada Burdur'daki sağlık sisteminin yetersizliğine dikkat çekti. Akbulut, tek devlet hastanesinin yetersiz kaldığını, doktor ve tıbbi cihaz eksikliği olduğunu, ilçe hastanelerinin de benzer sorunlarla boğuştuğunu ifade etti.

Burdur Haber - Öngörüsüzlük nedeniyle çiftçinin mahsulü ortada kaldı
Burdur

Burdur Haber - Öngörüsüzlük nedeniyle çiftçinin mahsulü ortada kaldı

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TMO'da yaşanan aksaklıklar ve eksiklikler nedeniyle üreticinin mahsulünü komisyonculara taban fiyatın altında satmak zorunda kaldığını ve 2024 yılında da benzer problemlerin yaşanmasından endişe duyduğunu dile getirdi.